“Texans pel clima” arriba als carrers del Poblenou

TEXANS PEL CLIMA” ha sortit al carrer al barri del Poblenou diumenge 23 de maig per les Festes de Maig organitzades per la colla del Drac de Poblenou fent visible la campanya de recollida de texans davant de Can Saladrigas un espai emblemàtic de la cultura popular i festiva al districte. Aquesta campanya que impulsem La Fàbrica, Solidança i Back to Eco ha començat al març de 2021 i s’estendrà de manera pilot al Districte Sant Martí amb els nombrosos barris que aplega i el repte d’arribar a recollir  40.000 texans en un any, fins al març 2022. 

La nostra parada davant de Can Saladrigas ha tingut molt d’èxit a les Festes de Maig que aprofitem per explicar-vos que van sorgir al 1978 amb l’obertura de l’Ateneu Popular la Flor de Maig que precisament es manté com a tal i esperem que sigui el proper espai cooperatiu al barri en acollir un contenidor de la campanya. Davant l’interés del veïnat hem elaborat un llistat amb els punts de recollida al Poblenou que en aquests moments es troben en llocs tant diversos com el Casal de Poblenou, FabLab, escoles Les Acàcies i Llacuna, IES Maria Espinalt i el ConnectHort.

En aquest camí no estem soles perquè comptem amb la col.laboració de persones d’entitats com l’AVV Poblenou que ens ha permés compartir parada amb el servei Apropem-nos en aquesta fira popular. L’abast de la campanya en aquests moments és de 22 cntenidors distribuïts en casals de barri, centres cívics, clubs esportius, escoles, institus, grups de consum … que estan situats als barris de Poblenou, Provençals del Poblenou, Llacuna, Camp de l’Arpa del Clot i Besós on podeu portar els texans per donar-los llarga vida i reduir el seu impacte sòcio-ambiental. 

smart

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: