TEXANS PEL CLIMA a la III FIRA CAP AL RESIDU ZERO             

Per tercer any consecutiu la Fira cap al cap residu zero és una realitat a la ciutat impulsada per la Comissió Barri Net de l’Associació de Veïnes i Veïns del Maresme en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. Les comunitats circulars com a centre d’enguany donant espai a una vintena d’iniciatives que ens permeten transitar cap a una altra manera de viure.   

Enguany la campanya TEXANS PEL CLIMA ha estat una de les iniciatives presents a la fira per visibilitzar al recollida de texans que està realitzant des de principis d’any per una vintena de punts distribuïts pels barris del Districte Sant Martí on es desenvolupa com a projecte clima per posar atenció de l’impacte dels residus tèxtils.

Punt de recollida de texans a la fira.

Als barris del Besós-Maresme s’està duent la recollida de texans des de diversos indrets, els equipaments de proximitat, Casal de Barri i Centre Cívic, així com des de la Comissió Barri Net de l’AVV Maresme que és qui organitza aquesta fira. Alhora, l’IES Barri Besós ha acollit una xerrada al voltant del residu tèxtil donant a conèixer la campanya entre l’alumnat.  

A més de la nostra campanya una quinzena més de projectes han omplert la III FIRA CAP AL RESIDU ZERO de parades, tallers i demostracions de com fer realitat la reducció de residus a la vida diària amb productes naturals per al cos i la llar, aliments ecològics de proximitat, embalatges elaborats amb matèria orgànica, compostatge comunitari, materials tèxtils reciclats i altres productes que no generen cap residu.

*Ben aviat el vídeo de la III FIRA CAP AL RESIDU ZERO que recull les iniciatives participants entre les que es troba la nostra campanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: