Qui som?

SOLIDANÇA

La seva missió és promoure la inserció sociolaboral i les accions formatives de col·lectius en risc d’exclusió social del nostre entorn a través d’activitats vinculades a la gestió integral de residus i a l’economia circular, així com altres activitats que puguin ajudar a complir l’objectiu social.

Solidança és una entitat sense ànim de lucre nascuda l’any 1997 amb l’objectiu de construir una societat més justa, solidària i respectuosa amb el medi ambient. L’entitat cerca fórmules innovadores que permetin aportar noves propostes d’integració sociolaboral per a col·lectius en risc d’exclusió i ofereix serveis de qualitat vinculats a la gestió integral de residus i a l’economia circular.

https://www.instagram.com/treball_solidanca/

LA FÀBRICA

La Fàbrica és una cooperativa que des de el 2013 es dedica a l’acompanyament de processos de transformació sociala partir de la gestió de programes i equipaments des de l’acció comunitària amb una visió de gènere i intercultural. Des de la línia d’actuació sòcio-ambiental de la cooperativa, anomenada LA TACA D’OLI, estenem la sostenibilitat als barris de Barcelona, especialment al Districte de Sant Mart. Ho fem a través d’accions i trobades accessibles que, de manera col.laborativa, fomenten la transició ecosocial des de l’ESS als territoris des de la confluència dels potencials existents cap a la generació de les sinergies que ens porten a un canvi de consciència i d’hàbits sostenibles i saludables per a les persones, les comunitats i el planeta.  

BACK TO ECO

Back to Eco és una associació creada al 2016 que treballa a nivell local oferint activitats i serveis per a fomentar l’economia circular en el món del texà, o tècnicament “el món del DENIM”. Vol facilitar la transició global cap a un model d’economia circular en el tèxtil i la moda.

Back To Eco es va crear amb la intenció d’oferir productes i serveis per revaloritzar residus tèxtils. Tot el seu treball es centra al voltant dels “texans post consum”, i desenvolupa tasques de recollida, reparació i remanufactura convertint-els texans en nous productes. També realitza tallers de reconversió i de reparació a tot tipus d’espais.

A %d bloguers els agrada això: